Lash Lift

Lash Lift er for dig, der ønsker at få det bedste ud af dine egne øjenvipper og få et lækkert naturligt look.


Et Lash Lift vil få dine vipper til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud. Drop vippebukkeren der ødelækker og knækker dine egne vippe og hvor løftet alligevel falder i løbet af dagen. Lash Lift løfter og bukker dine vipper skånsomt og giver dig et smukt langtidsholdbart resultat i op til 6 uger!LASH LIFT INKL. VIPPEKUR   ......................................................................................................................   DKK 399,-

Her får du lavet et vippebuk og tilsidst får du en fugtgivende og genopbyggende vippekur på. 

Varighed: 30-45 min

OBS - NY PRIS PR. 1 JANUAR 2021 - DKK 424,-LASH LIFT INKL. FARVNING AF VIPPER & VIPPEKUR   ...........................................................................   DKK 474,-

Her får du lavet et vippebuk, samt farvet dine vipper (både de øverste og nederste vipper) og tilsidst får du en fugtgivende og genopbyggende vippekur på.

Varighed: 45 min - 1 time 

OBS - NY PRIS PR. 1 JANUAR 2021 - DKK 499,-Hvordan foregår det: Behanlingen starter med at du får limet en silikone form på øjenlåget, som er tilpasset dine vippers længde. På formen limes dine vipper fast. Herefter påføres permanentvæsken, som skal sidde på i 1-10 minutter. Permanentvæsken fjernes og neutraliseringsvæsken påføres og skal sidde på i 2-5 minutter. 

Hvis du har booket tid til farvning af vipper, vil det være næste step. Tilsidst påføres en vippekur, som fugter og genopbygger vipperne.


Før: Kom UDEN mascara på vipperne og undgå at få olie/vaseline osv. på vipperne før behandlingen. 


Efter: Efter behandlingen skal du undgå mascara og vand i de første 24 timer, da dette kan hæmme loftet af vipperne.

Desuden anbefaler jeg at man dagligt plejer vipperne med vores Lash Conditioner som koster 219,- og som holder i næsten et år, da den er meget drøj i brug. 


Aldersgrænse: 16år


Mærker: Hos Beautycompany benyttes Elleebana Lash Lift produkter. 

BEAUTYCOMPANY

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen <3


Beautycompany er en skønhedssalon beliggende centralt i Herning. Vi har både frisør og kosmetolog afdeling i vores skønne hyggelige lokaler.


Åbningstider


Tirsdag - Fredag: 9.30 - 17.00


Onsdag er der yderligere åben for behandlinger mellem 17.00 og 20.00.


Mandag og Lørdag er der åben efter aftaleKontakt


Kampmannsgade 24

7400 Herning


Telefon: 60 24 43 73

Email: info@beautycompany.dk

Copyright @ All Rights Reserved