Lash Lift

Vores prisvindende Lash Lift er for dig, der ønsker at få det bedste ud af dine egne øjenvipper og få et lækkert naturligt look.


Et Lash Lift vil få dine vipper til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud. Drop vippebukkeren der ødelækker og knækker dine egne vippe og hvor løftet alligevel falder i løbet af dagen. Lash Lift løfter og bukker dine vipper skånsomt og giver dig et smukt langtidsholdbart resultat i op til 6 uger!LASH LIFT   ....................................................................................................................................................   DKK 450,-

Her får du lavet et lash lift, samt påføres fugtgivende og genopbyggende produkter. 

Varighed: 30-45 minLASH LIFT INKL. FARVNING AF VIPPER   ..................................................................................................   DKK 550,-

Her får du lavet et lash lift inkl. farvning af vipper, samt påføres fugtgivende og genopbyggende produkter. 

Varighed: 45 min - 1 time Hvordan foregår det: Behanlingen starter med at du får limet en silikone form på øjenlåget, som er tilpasset dine vippers længde. På formen limes dine vipper fast. Herefter påføres permanentvæsken, som skal sidde på i 1-10 minutter. Permanentvæsken fjernes og neutraliseringsvæsken påføres og skal sidde på i 1-5 minutter. 

Hvis du har booket tid til farvning af vipper, vil det være næste step. Tilsidst påføres en vippekur, som fugter og genopbygger vipperne.


Før: Kom UDEN mascara på vipperne og undgå at få olie/vaseline osv. på vipperne før behandlingen. 


Efter: Efter behandlingen skal du undgå mascara og vand i de første 24 timer, da dette kan hæmme loftet af vipperne.

Desuden anbefaler jeg at man dagligt plejer vipperne med en af vores Lash Conditioner som koster 250/260,- og som holder i næsten et år, da den er meget drøj i brug. 


Holdbarhed: omkring 6 uger.GLENNIE FIK I 2021 EN 2. PLADS VED

ELLEEBANA DANMARKSMESTERSKABERNE I LASH LIFT

FØR & EFTER BILLEDER

Lash Lift 15 (3)
Lash Lift 14 (3)
Lash Lift 13 (3)
Lash Lift 12 (3)
Lash Lift 11 (3)
Lash Lift 10 (3)
Lash Lift 8 (3)
Lash Lift 9 (3)
Lash Lift 7 (3)
Lash Lift 6 (3)
Lash Lift 5 (3)
Lash Lift 4 (3)
Lash Lift 3 (3)
Lash Lift 2 (3)
Lash Lift 1 (3)