Restriktioner

Vigtig information ang. corona restriktionerne


Behandling i salonen:

Du skal bære mundbind og fremvise Coronapas før behandlingens start. 


  Gyldigt Coronapas er:

  • Vaccineret
  • Kvik test: max 48 timer gammel 
  • PCT test: max 72 timer gammel
  • Tidligere smittet: højest 6 måneder siden


  Børn under 15år og personer der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra krav om covid-19 test, er fritaget for kravet om coronapas.


  Husk at hvis du ikke har fået 3. stik, så tjek lige om dit coronapas for 1 og 2 stik stadig er gyldigt, tiden er nemlig sat ned.   

  Ved produktkøb eller tidsbestilling i salonen:

  • Du skal bære mundbind i salonen.
  • Du behøver ikke fremvise test eller bevis for vaccine.
  Mundbind:

  Du skal være mundbind i salonen. Personale med gyldigt coronapas er fritaget.   Positiv Test: 

  Er du testet positiv for corona kan du først få en tid når du har fået dit immunitetspas, som du får 11 dage efter du er testet positiv via en PCR-test. 

  Du kan altså IKKE bare fremvise en positiv test! 


  Ankommer du til din tid uden, kan vi ikke udføre behandlingen og du vil blive opkrævet 100% af behandlingsprisen, da vi ikke har mulighed for at få en ny kunde ind. 

   

  Vi ved god at det er rigtig træls, men vi kan desværre få store bøder hvis vi ikke overholder restriktionerne. Så vi håber I vil sørge for at have jeres bevis på test/vaccine klar når I ankommer.

  Download gerne coronapas app'en da det er det nemmeste for os skal du ind på sundhed.dk for at hente dit coronapas, så vær opmærksom på at der i perioder kan være kø på sundhed.dk, så tag gerne et screenshot af beviset inden du kommer, så du ikke skal til at logge ind osv. før behandlingen. Vi afsætter nemlig ikke ekstra tid til fremvisning af coronapas.