Behandlinger

Her finder du vores brede vifte af lækre og professionelle skønhedsbehandlinger,

som alle bliver tilpasset specielt til dine behov og ønsker.

Alle produkter er special udvalgte kvalitetsprodukter, så du kun få det bedste af det bedste!

KLIPNING

Vores mål er at give dig den frisure du drømmer om, og som fremhæver din skønhed og personlighed!

Ved at lytte til dine ønsker og kombinere dem med vores erfaring vil vi skabe det helt rigtige look til lige netop dig.


PERMANENT

Vi tilbyder alle former for krøller, bølger og bevægelser i håret. Vi anvender kun de skånsommeste produkter for at beskytte dit hår bedste muligt, så du er sikret et smuk glansfuldt hår efter behandlingen.


OLAPLEX

Få genopbygget dit skadede hår med en professionel Olaplex kur. Med en revolutionerede formel og et patenteret system kan man nu beskytte og regenererer svovlbroerne i hårets struktur, hvilket genopbygger og reparerer håret, så det bliver sundere og stærkere.


VIPPER & BRYN

Få farvet dine vipper og bryn. På den måde får du flotte sort vipper og slipper for at tegne dine bryn op hver dag.

Når du får rettet og korrigeret bryn hos Beautycompany foregår det med den milde Lycon voks, det giver en flot skarp linje og et holdbart reslutat.


LASH LIFT

Lash Lift er for dig, der ønsker at få det bedste ud af dine egne øjenvipper og få et lækkert naturligt look.

Et Lash Lift vil få dine vipper til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud. Lash Lift løfter og bukker dine vipper skånsomt og giver dig et smukt langtidsholdbart resultat i op til 6 uger!


SHELLAC

Shellac er en professionel lak, der giver den smukkeste lakering med høj glans og med den rette neglepleje holder i sig flotte i op til 14+ dage!


VOKS

Hos Beautycompany udføres der voksbehandlinger i trygge omgivelser. Der benyttes altid lycon voks, som er det førende på markedet. Lycon voks er meget skånsom for huden, hvilket gør at man kan køre voksen over samme sted flere gange, så man får en mere grundig og effektiv voksning.


FARVNING

Vi sætter en stor ære i at være fagligt opdateret med nye trends og farvemetoder, så du altid får det bedste.

Vi benytter kun nogle af de aller bedste produkter på marked.


HÅR EXTENSIONS

Få et langt, tykt og smukt hår med Hår Extensions. Vi påsætter håret med flette metoden, som ikke belaster håret og med garanti ikke falder af! Vi har mange farver og flere kvaliteteter, og derfor flere forskellige priser.


ANSIGTSBEHANDLING

En ansigtsbehandling hos Beautycompany er både resultatgivende og en total oplevelse af afslappethed og velvære. Hver enkelt ansigtsbehandling tilpasses, så produkterne passer til kundens hud.


VIPPE EXTENSIONS

Få lange flotte naturlige vipper med vippe extensions, og slip for at bøvle med mascara hver dag.

Vipperne holder i omkring 3-4 uger, men ønsker du at beholde fyldigheden i dine vipper anbefales det at du kommet til en opfyldnig efter ca. 3 uger.


BROW LIFT

Et Brow Lift er for dig der ikke er tilfreds med dine egne natur bryn og som ønsker at ændre formen på dine bryn, har ustyrlige/stive bryn eller ønsker mere fylde. Efter et brow lift vil dine bryn føles helt bløde og er dejlige nemme at børste i præcist den form som du ønsker dem.


MANICURE & PEDICURE

Det er så vigtigt at vi passer og plejer vores hænder og fødder godt, de skal bære og hjælpe os gennem livet. Forkæl og plej dem med en dejlig manicure eller pedicure.

SPRAY TAN

Få den lækre og flotte solbrune glød, uden at udsætte din krop for de skadelige UV-stråler.

Farven kan holde i op til 5-7 dage.