Salonen

Beautycompany byder dig velkommen i lyse charmerende og indbydende lokaler, som danner rammerne for ro, afslapning og velvære. Salonen er beliggende i Ikast med parkering lige ved døren.

Vi tilbyder en bred vifte af lækre og professionelle behandlinger, som alle bliver tilpasset specielt til dine behov og ønsker. Alle produkter er special udvalgte kvalitetsprodukter, så du kun får det bedste af det bedste!

I salonen vil du møde os, Stella- & Glennie Aagaard.

Vi er søstre og driver sammen Beautycompany. Vi har begge to mange års erfaring. Vi er super perfektionistiske og har en kæmpe passion for skønhedsbranchen!


Glennie er lægeeksermineret kosmetolog, negletekniker og vippetekniker, hun har særligt specialiseret sig i Vippe Extensions, Lash Lift og Shellac. Hun er ekspert i vipper og har flere placeringer i konkurrencer både til DM og Internationalt. Glennie er ambassadør og underviser for Lash Bar Pro. 


Stella er 4-årig uddannet frisør og vippetekniker, hun har specialiseret sig i hår extensions og hårfarvning især balayage, babylights og reflekser.


Vi har nøje udvalgt samtlige produkter du finder i salonen, som vi kan stå 100% inde for. Så du kan føle dig helt sikker på at du kun får det bedste af det bedste, når du kommer hos os.


Vi sørger altid for at holde os opdateret via kurser, masterclass osv. 


Stella & Glennie

Booking

Du har mulighed for at booke tid på telefon, på online booking eller på mail. Hvis du ringer og ikke kommer igennem, kan det være fordi vi er optaget af en behandling, så indtal en besked med navn og telefonnummer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.


Online booking er åben 3 måneder frem i tiden. 


Online Booking: Klik Her

Telefon: 60 24 43 73

Mail: info@beautycompany.dk

Betaling

Der er mulighed for at betale med kort, MobilePay og kontanter.

Gavekort

Alle gavekort pakkes flot og lækkert ind i gaveæsker.


Gavekort kan købes i salonen eller forud bestilles

på 60 24 43 73. 

Skal gavekortet sendes lægges der et gebyr oven i prisen på 49kr. til fragt.

Gavekortet er gældende i 2 år fra købsdatoen, udløbsdatoen kan ses på gavekortet.

Afbud

For at tilgodese andre kunder, skal afbud ske senest

24 timer før. Ved forsent afbud eller ved udeblivelse fra den pågældende behandling, opkræves et gebyr på 50% af behandlingens pris. Gebyret skal straks betales via mobilepay.


Afbud kan KUN ske på online booking eller mail: info@beautycompany.dk.

Afbud kan IKKE ske via sms, telefonsvar, facebook eller instagram, da vi ikke kan være sikre på vi når at se det inden din tid.
Parkering

Der er mulighed for at parkere lige foran salonen.

Hvis du kommer fra Danmarksgade, så være opmærksom på at du skal dreje ind af Gl. Skolevej, her finder ud vores parkeringspladser lige foran indgangen. 


OBS: undlad venligst at parkere langs vejen ved vores naboer, da de har behov for at kunne parkere med handicapbiler foran deres lokaler.
Bytte

Inden 14 dage ved fremvisning af kvittering. Produktet skal være i ubrugt stand og uåbnet emballage.