Salonen

SALONEN

" Vores vision er at give vores kunder professionelle luksuriøse behandlinger,

som er afslappende og resultatgivende, til priser alle har råd til." 

Beautycompany byder dig velkommen i lyse charmerende og indbydende lokaler, som danner rammerne for ro, afslapning og velvære. Klinikken er beliggende ved strøget i Herning, lige overfor Herning Kongrescenter.

Vi tilbyder en bred vifte af lækre og professionelle behandlinger, som alle bliver tilpasset specielt til dine behov og ønsker. Alle produkter er special udvalgte kvalitetsprodukter, så du kun få det bedste af det bedste!


Salonen er fordelt på to etager. I stueetagen finder du vores butik- og frisør afdeling og i kælderen er vores kosmetolog afdeling. Salonen drives og ejes af søstrene Stella og Glennie Aagaard, som begge har flere års erfaring i hver deres fag i skønhedsbranchen.

BOOKING

Du har mulighed for at booke tid på telefon, på online booking eller på mail. Hvis du ringer og ikke kommer igennem, kan det være fordi jeg er optaget af en behandling, så indtal en besked med navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.


Online Booking: Klik Her

Telefon: 60 24 43 73

Mail: info@beautycompany.dk

BETALING

Der er mulighed for at betale med MobilePay, Dankort, Visa, MasterCard, JCB, UnionPay og selvfølglig kontanter.

GAVEKORT

Alle gavekort pakkes flot og lækkert ind i gaveæsker,

med nogle små lækre vareprøver i.


Gavekort kan købes i klinikken eller forud bestilles

på 60 24 43 73. 

Skal gavekortet sendes lægges der et gebyr oven i prisen på 39kr. til fragt.

Gavekortet er gældende i 3 år fra købsdatoen, udløbsdatoen kan ses på gavekortet.


Online gavekort kan købes her: 

http://www.w4a.dk/bestil.asp

AFBUD

For at tilgodese andre kunder, skal afbud ske senest

24 timer før. Ved forsent afbud eller ved udeblivelse fra den pågældende behandling, opkræves et gebyr på 50% af behandlingens pris. Gebyret opkræves ved næste behandling.


Afbud kan ske på online booking indtil 24 timer før ellers kan afbud ske på mail: info@beautycompany.dk, telefon: 60 24 43 73 eller på telefonsvare.

PARKERING

Nærmeste parkering er ved DGI Husets parkeringsplads og p-kælder eller på Danmarksgades parkeringsplads.


Parkering disse steder er gratis og begge steder finder du både tidsbestemt parkering og langtidsparkering.

BYTTE

Inden 30 dage med byttemærke eller ved fremvisning af kvittering. Produktet skal være i ubrugt stand og uåbnet emballage.

Glennie: Kosmetolog, Vippetekniker & Negletekniker

Mit navn er Glennie Aagaard. Jeg blev færdiguddannet som lægeeksamineret kosmetolog, fodplejer og negletekniker på Silkeborg Kosmetologskole i 2011.

Igennem mit arbejde, på en anden større klinik, har jeg stiftet bekendtskab med flere forskellige behandling, produkter og er blevet en del erfaring rigere.

Desuden har jeg været på en masse efteruddannelser, kurser, events og messer siden 2011, for hele tiden at holde mig opdateret.


I 2015 åbnede jeg Beautycompany i nogle små fine lokaler i Ikast, det var en af mine helt store drømme, som gik i opfyldelse. Jeg har derfor gjort meget ud af at finde de helt rigtige produkter, inventar osv. for at kunne give mine kunder det allerbedste. Da jeg så i 2017 slog mig sammen med min søster (Stella) og flyttede klinikken fra Ikast til Herning var det bare en endnu større drøm der gik i opfyldelse.


Stella: Frisør & Vippetekniker

Mit navn er Stella Aagaard. Jeg afsluttede den 4 årige frisør uddannelse i 2014, og har efterfølgende været på en masse kurser og efteruddannelser for hele tiden at holde mig opdateret på de nye teknikker og trends. Efter min uddannelse har jeg været i en salon i Ikast og de sidste 2 år i en salon i Herning.


I 2017 åbnede min søster og jeg så dørende i vores fælles salon i Herning, hvor jeg glæder mig rigtig meget til at byde dig velkommen.


Copyright @ All Rights Reserved

BEAUTYCOMPANY

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen <3


Beautycompany er en skønhedssalon beliggende centralt i Herning. Vi har både frisør og kosmetolog afdeling i vores skønne hyggelige lokaler.

Vi udføre kvalitetsbehandlinger til

gode priser.

Åbningstider


Tirsdag - Fredag: 9.30 - 17.00


Onsdag er der yderligere åben for behandlinger mellem 17.00 og 20.00.


Mandag og Lørdag er der åben efter aftaleKontakt


Kampmannsgade 24

7400 Herning


Telefon: 60 24 43 73

Email: info@beautycompany.dk