Ansigtsbehandling

Når du får en ansigtsbehandling hos beautycompany er du i fokus. Alle vores ansigtsbehandling tilpasses den enkelte kunde og vejledning efterfølgende vil derfor også være individuel. Så nyd din behandling og slap helt af i de rolige og hyggelige omgivelser.


Hudproblemer? Det er de færreste som har en normal fejlfri hud.

Har du problemer med din hud, såsom acne, pigmentering, rødme, tør hud, talgknopper/milier eller har du en hudsygdom, som giver dig udbrud, rødme eller kløe. Så booke tid til en ansigtsbehandling eller en hudanalyse. Så kigger vi din hud grundigt igennem og finder en løsning.  


BEAUTYCOMPANY SIGNATUR   ..................................................................................................................   DKK 750,-

Denne ansigtsbehandling har det hele! Effektiv, resultatgivende og fyldt med velvære.

Det særlige ved denne ansigtsbehandling er at vi først renser huden effektiv med en dybdegående dobbelt peeling efterfulgt af grundig dybderens, her efter får du en lækker afslappende, opstrammende og stimulerende tryk- og ansigtsmasssage, som gør huden klar til at optage fugten gennem de to masker og serum, som vil give dig den skønneste gennemfugtede hud og den smukkeste glød.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, dybderens, retning af bryn, tryk- og ansigtsmassage ca. 20 min, 2 gange masker, serum, øjencreme og creme.

Varighed: 75 minANSIGTSBEHANDLING - STOR   .................................................................................................................   DKK 625,-

Her får du en effektiv og resultat givende ansigtsbehandling, som er skræddersyet til præcis din hudtype og hudtilstand, men i denne behandling får du også en afslappende og dejlig tryk- og ansigtsmassage.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, dybderens, retning af bryn, trykmassage og massage ca. 15 min, maske, serum, øjencreme og creme.

Varighed: 60 minANSIGTSBEHANDLING - MELLEM   ............................................................................................................   DKK 525,-

Her får du en effektiv og resultat givende ansigtsbehandling, som er skræddersyet til præcis din hudtype

og hudtilstand, hvor du får mulighed for at slappe helt af.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, dybderens, retning af bryn, maske, serum, øjencreme og creme.

Varighed: 45 minANSIGTSBEHANDLING - LILLE   .................................................................................................................   DKK 425,-

Denne behandling er en ”opfyldning af produkter i huden” til kunder, som tidligere har fået en ansigtsbehandling hos Beautycompany. Denne behandling er forskellig fra kunde til kunde, da den bliver skræddersyet præcis til din huds behov.

Tilpasses individuelt fx: Til acne hud: dobbelt rens, frygtsyre, peeling, dybderens, bryn, serum, øjencreme og creme.

Til tør hud: dobbelt rens, retning af bryn, maske, serum, øjencreme, creme.

Varighed: 30 minANSIGTSBEHANDLING - TEENAGE   ..........................................................................................................   DKK 425,-

Aldersgrænse: Til og med 19 år

En effektiv og resultatgivende ansigtsbehandling til unge, som ønsker at komme af med hudproblemer eller som ønsker at pleje huden og forbygge hudproblemer.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre/peeling, dybderens, retning af bryn, maske, serum, øjencreme og creme.

Varighed: 45 minDERMAOXY ANSIGTSBEHANDLING INKL. FRUGTSYRE   .......................................................................   DKK 675,-

Vil du se resultater med det samme? Eller bare give din hud den bedste forbyggelse? Vores bedste anti-age behandling er en kombination af Ling frugtsyre og DermaOxy serum, som indsluses i huden med 90% ren oxygen/ilt. Der vil kunne ses en tydelig redusering af fine linjer og rynker efter bare 1. behandling.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, retning af bryn, DermaOxy serum + indslusning, øjencreme og creme.

- Det bedste resultat opnåes ved en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger, og efterfølgende anbefales det at vedligeholde med en behandling hver 4-12 uge.

Varighed: ca. 50 minDERMAOXY ANSIGTSBEHANDLING   .........................................................................................................   DKK 525,-

Boost huden med fugt og få en effektiv behandling af fine linjer og rynker. Du vil kunne se resultater allerede efter 1. behandling. DermaOxy's effketive serumer indsluses i huden med 90% ren oxygen/ilt.

Hudanalyse, dobbelt rens, retning af bryn, DermaOxy serum + indslusning, øjencreme og creme.

- Det bedste resultat opnåes ved en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger, og efterfølgende anbefales det at vedligeholde med en behandling hver 4-12 uge.

Varighed: ca. 35 minHUDANALYSE & PRODUKT VEJLEDNING   ........................................................................................................   250,-

Har du problemer med din hud? eller ønsker du at forbygge og pleje din hud korrekt? Ved en hudanalyse og produkt vejledning hos Beautycompany kigger vi din hud grundigt igennem, bagefter vil du blive vejledt i produkter og behandlinger

som vil kunne hjælpe netop din hud på rette spor igen.

OBS skal ikke bookes i forbindelse med en ansigtsbehandling, da hudanalyse og produkt vejledning er med i alle vores ansigtsbehandlinger.

Varighed: ca. 20 min

Gratis ved køb af minimum 3 produkter.Ny Kunde: Er du ny kunde og vil booke tid til en ansigtsbehandling på online booking, så vælg venligst den ønskede ansigtsbehandling hvor der står ny kunde ud for. Fx er du ny kunde og ønsker at bestille en tid til en Ansigtsbehandling Stor, så vælg den der hedder Ansigtsbehandling Stor -  Ny Kunde. Så vil der nemlig være sat ekstra tid af til ekstra grundig hudanalyse og efterfølgende vejledning.


Dermaroller: Har du en dermaroller er du meget velkommen til at medbringe den til din ansigtsbehanling, så du får endnu mere ud af behandlingen. Dermarolleren penetrere overhuden (epidermis), fjerner de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af hudplejeprodukterne øges op til 200 gange!

Du har selvfølgelig også mulighed for at købe dermarolleren før din behandling, hvis du ikke allerede har en.


Mærker: Hos Beautycompany benyttes hudpleje serien Ling New York og Evolve i alle ansigtsbehandlinger, i udvalgte behandlinger benyttes DermaOxy Serum.