Ansigtsbehandling

ANSIGTSBEHANDLING

Her Når du får en ansigtsbehandling hos beautycompany er du i fokus. Enhver ansigtsbehandling tilpasses den enkelte kunde og vejledning efterfølgende vil derfor også være individuel. Så nyd din behandling og slap helt af i de rolige og hyggelige omgivelser.

Efter behandlingen serveres en lækker lille forfriskning


Hudproblemer? Det er de færreste som har en normal fejlfri hud. Har du problemer med din hud, såsom acne, pigmentering, rødme, tør hud, talgknopper/milier eller har du en hudsygdom, som giver dig udbrud, rødme eller kløe. Så booke tid til en ansigtsbehandling eller en gratis hudanalyse. Så kigger vi din hud grundigt igennem og finder en løsning.  

Beautycompany Signatur - 75 min - 675,-

Denne ansigtsbehandling har det hele! Effektiv, resultatgivende og fyldt med velvære.

Det særlige ved denne ansigtsbehandling er at vi først renser huden effektiv med en dybdegående dobbelt peeling efterfulgt af grundig dybderens, her efter får du en lækker afslappende, opstrammende og stimulerende tryk- og ansigtsmasssage, som gør huden klar til at optage fugten gennem de to masker og serum, som vil give dig den skønneste gennemfugtede hud og den smukkeste glød.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, dybderens, retning af bryn, tryk- og ansigtsmassage ca. 20 min, 2 gange masker, serum, øjencreme og crem


 

Ansigtsbehandling Stor - 60 min - 550,-

Her får du en effektiv og resultat givende hudanalyse og ansigtsbehandling, som er skræddersyet til præcis din hudtype og hudtilstand, men i denne behandling får du også en afslappende og dejlig tryk- og ansigtsmassage.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, dybderens, retning af bryn, trykmassage og massage ca. 15 min, maske, serum, øjencreme og creme.Ansigtsbehandling Mellem - 45 min - 450,-

Her får du en effektiv og resultat givende hudanalyse og ansigtsbehandling, som er skræddersyet til præcis din hudtype

og hudtilstand, hvor du får mulighed for at slappe helt af.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, dybderens, retning af bryn, maske, serum, øjencreme og creme.


 

Ansigtsbehandling Lille - 30 min - 350,-

Denne behandling er en ”opfyldning af produkter i huden” til kunder, som tidligere har fået en ansigtsbehandling med hudanalyse hos Beautycompany. Denne behandling er forskellig fra kunde til kunde, da den bliver skræddersyet præcis til din huds behov.

Tilpasse individuelt fx: Til acne hud: dobbelt rens, frygtsyre, peeling, dybderens, bryn, serum, øjencreme og creme.

Til tør hud: dobbelt rens, retning af bryn, maske, serum, øjencreme, creme.Ansigtsbehandling Teenage (max 19år) - 45 min - 350,-

En effektiv og resultatgivende ansigtsbehandling til unge, som ønsker at komme af med hudproblemer eller som ønsker at pleje huden og forbygge hudproblemer.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, dybderens, retning af bryn, maske, serum, øjencreme og creme.Ansigtsbehandling DermaOxy inkl. Frugtsyre - ca. 50 min - 600,-

Vil du se resultater med det samme? Eller bare give din hud den bedste forbyggelse? Vores bedste anti-age behandling er en kombination af Ling frugtsyre og DermaOxy serum, som indsluses i huden med 90% ren oxygen/ilt. Der vil kunne ses en tydelig redusering af fine linjer og rynker efter bare 1. behandling.

Hudanalyse, dobbelt rens, frugtsyre, peeling, retning af bryn, DermaOxy serum + indslusning, øjencreme og creme.

- Det bedste resultat opnåes ved en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger, og efterfølgende anbefales det at vedligeholde med en behandling hver 4-12 uge.


 

Ansigtsbehandling DermaOxy - ca. 35 min - 450,-

Boost huden med fugt og få en effektiv behandling af fine linjer og rynker. Du vil kunne se resultater allerede efter 1. behandling. DermaOxy's effketive serumer indsluses i huden med 90% ren oxygen/ilt.

Hudanalyse, dobbelt rens, retning af bryn, DermaOxy serum + indslusning, øjencreme og creme.

- Det bedste resultat opnåes ved en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger, og efterfølgende anbefales det at vedligeholde med en behandling hver 4-12 uge.Hudanalyse - 30 min - Gratis

Har du problemer med din hud? eller ønsker du at forbygge og pleje din hud korrekt? Ved en hudanalyse hos

Beautycompany kigger vi din hud grundigt igennem, bagefter vil du blive vejledt i produkter og behandlinger

som vil kunne hjælpe netop din hud på rette spor igen.

OBS skal ikke bookes i forbindelse med en ansigtsbehandling, da hudanalyse er med i alle vores ansigtsbehandlinger.Produkt Vejledning - 30 min - Gratis

Denne "behandling" kan du vælge hvis du ønsker vejledning i produkter eller hvis du ønsker et produkt tjek for at se om dine nuværende produkter stadig er de rigtige for dig.

OBS skal ikke bookes i forbindelse med en ansigtsbehandling, da hudanalyse er med i alle vores ansigtsbehandlinger.Tillæg Ekstra Dybderens - 15 min - 100,-Ny Kunde: Er du ny kunde og vil booke tid til en ansigtsbehandling på online booking, så vælg venligst den ønskede ansigtsbehandling hvor der står ny kunde ud for. Fx er du ny kunde og ønsker at bestille en tid til en Ansigtsbehandling Stor, så vælg den der hedder Ansigtsbehandling Stor -  Ny Kunde. Så vil der nemlig være sat ekstra tid af til udfyldning af spørgeskema, ekstra grundig hudanalyse og efterfølgende vejledning.


Dermaroller: Har du en dermaroller er du meget velkommen til at medbringe den til din ansigtsbehanling, så du får endnu mere ud af behandlingen. Dermarolleren penetrere overhuden (epidermis), fjerner de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af hudplejeprodukterne øges op til 200 gange!

Du har selvfølgelig også mulighed for at købe dermarolleren før din behandling, hvis du ikke allerede har en.


Mærker: Hos Beautycompany benyttes hudpleje serien Glo Skin Beauty og Ling New York i alle ansigtsbehandlinger, i udvalgte behandlinger benyttes DermaOxy Serum.

BEAUTYCOMPANY

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen <3


Beautycompany er en skønhedssalon beliggende centralt i Herning. Vi har både frisør og kosmetolog afdeling i vores skønne hyggelige lokaler.

Vi udføre kvalitetsbehandlinger til

gode priser.

Åbningstider


Tirsdag - Fredag: 9.30 - 17.00


Onsdag er der yderligere åben for behandlinger mellem 17.00 og 20.00.


Mandag og Lørdag er der åben efter aftaleKontakt


Kampmannsgade 24

7400 Herning


Telefon: 60 24 43 73

Email: info@beautycompany.dk

Copyright @ All Rights Reserved